Privata Konsultationer

 

En privat konsultation eller seans är personlig och ger utrymme till de frågor du har. Det är ett samtal mellan dig och de dina. Det kan även vara råd och stöd från dina andliga vägledare och guider. Jag siar inte, det vill säga, spår din framtid. Jag är, precis som i storseanser, bara en kanal för de från andevärlden, som väljer att förmedla sig genom mig.

Jag lämnar budskap från en eller flera anförvanter, beroende på hur mycket de har att säga. Jag kan inte påverka vilka som kommer, men ibland kan det hjälpa om man har med sig ett fotografi. I slutet av sittningen har jag alltid en frågestund, där du kan ställa frågor till de som kommit.

Privata konsultationer eller privatseanser kan även ske i en liten grupp på 2 – 6 deltagare. Du bestämmer själv antalet deltagare och vilka de är. Det du bör tänka på är att om ni är fler, får ni dela på den 1 – 1,5 timme som seansen pågår.

OBS! På förekommen anledning, Jag siar eller spår inte någons framtid. Om du vill bli spådd får du söka dig till en spådam eller sierska.

För mer information eller bokning av privat konsultation, maila via kontaktlänken till höger.